Zondagochtend 06 augustus half 5….

Het is nog donker, maar de KRikFamily zit alweer in de KRikMobiel, aanhanger aangepikt, we gaan nu echt op weg. Zo ‘sochtends vroeg schiet het lekker op, en halverwege de middag zitten we ondanks de files al bij de tunnels in Oostenrijk. Tonny, Andy en Julian, zitten een uurtje achter ons… De reis gaat voorspoedig, maar wat een water hebben we over ons heen gekregen…. KRikmobiel aan de Middelandse zeeKRikmobiel aan de Middelandse zeeGelukkig als we in Slovenië aankomen is het droog, maar bewolkt.KRik en AndyKRik en Andy

Camping opgezocht en kamp gemaakt. Op het plaatje kun je een beetje zien wat we allemaal meeslepen.. Tonny en Andy kwamen er ook aan, en dat was wel ff grappig, dat je mekaar in zo’n land gewoon weet te vinden. Wat is het toch handig dat je even kunt smsse waar je je bevindt.
wat een bende!wat een bende!


Toppertje! Vlgs mij is die foto nog leuker als je de koppen omwisselt ... ;o)


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties