Nog een vervolg op BUAHRK..

Het leek Capt.KRik en zijn huisarts toch wel een goed idee, om een pilletje te gaan slikke zodat hij iets beter zou kunnen omgaan met alle dingen die om hem heen gebeur(d)en... Pffff soms is het leven gewoon niet zo makkelijk...
Maaar ja, laat KRik nu net zijn eerste pilletje innemen terwijl iedereen in zijn huis de vliegende buikgriep heeft, met het daarbij horende vomeren enzovoorts. Dus toen dat bij onze held ook gebeurde, legde hij niet de link met de bijverschijnselen van die pilletjes... Tot vannacht... KRik werd wakker met een beetje een raar gevoel aan zijn mond, alsof het een beetje dik was.... Dus in de spiegel kijken om 0400...
Toen zag het er nog erger uit dan hier op het plaatje. pffffff, of eigenlijk prfprfprfprfprfprf, want met zoon mond kun je niet gewoon pff zeggen. Blijkt dat je meteen je arts moet waarschuwen als je dit als bijverschijnsel hebt... Joepie tis weekend. Naar de huisartsenpost. De dokter zegt dat ik meteen moet stoppen met de pillies. Owkee, de ontwenningsverschijnselen slaan lekker in als bommen. wat een krampen in de buik zeg.... Dat ze dit soort spul op de markt durven brengen..


zeker weten dat je niet je niet bij vanessa bent geweest


afbeelding van Capt KRik

Ja, kwou eigelijk mijn kraaiepootjes laten wegwerken, maar tis een beetje naar beneden gezakt die botox...
Pfff kfoel me ellendig nu...


afbeelding van Capt KRik

Laat de fotosjop maar aan klega Danny over....


Hahaha ... je lijkt op die foto bijzonder veel op een rondbuikige collega! Zou die ook die pilletjes gebruiken?! hihihihi


afbeelding van Capt KRik

Kun je nagaan hoe ik midden in de nacht voor de spiegel stond... Ksgrok me dood, staat er inene iemand anders naar je terug te kijken.... er zit zelfs een deuk midden in mijn voorhoofd, zelfs dat is opgezwollen....


Capt.Krik goes Klingon ... ;o)


afbeelding van Capt KRik

kben ban foor wajjoe met fotosjop allemaal gaat doene met Capt.KRik!!!!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties