ReinieR(11) tekent

Ik vraag me regelmatig af wat er in ReinieR's hoofd omgaat.. Vooral als hij tekent.. Maak me er ook wel eens zorgen om, zoveel geweld.. En dan aan ons verhalen vertellen over een computerspel dat hij bij een vriendje heeft gespeeld dat vooral draait om veldslagen en oorlogen, maar dat "zij er vooral niet in gingen vechten, maar juist mooie werelden in gingen bouwen!" Ja, dat gaat ook zo met de Lego, hij bouwt een ruimteschip vol met lasers en kanonnen, maar tegen ons noemt hij dat dan 'antennes', ja, hij weet wel dat we hier niet van geweld houden.... Misschien is zo'n cursus iets voor mij?

Nu kreeg hij laatst de oude mobiel van Jeroen, de broer van Mavr. Want zijn mobiel stuk, en die van Jeroen lag op de plank. Of ReinieR dan ff een tekening wilde maken bij wijze van betaling, want Jeroen is net verhuisd en heeft nog nix aan de wand hangen en zijn huis is zo kaal.
tekeningtekening researchresearch
Ja, een tekening kun je aan ReinieR wel overlaten. Hij heeft zelfs research gedaan in een oud boek van mijn vader om te kijken hoe je de kaken van een vliegend hert nu eigenlijk moet tekenen..
maar wat ging er nou om in dat koppie toen ie dit maakte? En echt heel fanatiek bezig hè, met lineaal erbij, tong uit zijn mond, woedend toen de tekening per ongeluk tussendoor even was 'opgeruimd' in de oud papierdoos (moet ie ook maar niet alles laten slingeren). Wat denkt zo'n jochie nou, als iemand hem vraagt een leuke tekening te maken?

Capt.KRik! weet het niet... Mischien is het wat voor een forum oid...


afbeelding van Capt KRik

Hmm kmoet tegenwoordig gaan oppassen wat ik schrijf, want ReinieR vroeg aan me waar hij mijn log kon vinden, zodat hij op school zijn vet gave tekening aan zijn vriendjes kon laten zien... Tonny(7) had me zelf al gevonden toen ze naar afbeeldingen van cavia's zocht... Nergens meer veilig..


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties