Ja, hè, hè........

sjonge jonge, ze hebben nu uiteindelijk uitgevogeld dat mannen met een overmatige zin in sex daar MEER last van hebben dan vrouwen met een overmatige drang naar sex...........
dûûûûûûhhhhhh................
volgens Capt.KRiks eigen onderzoek is het ALTIJD zo dat vrouwen minder zin hebben in sex dan mannen.. (als je niet begrijpt waarom, ga naar Capt.KRik's vraagbaak.....), dus als vrouwen bovenmatige zin hebben, zijn er mannen genoeg, maar als mannen bovenmatige zin hebben......(zelfs voor de gewone man is het zin hebben van de vrouw te kort...) volgens mij is het zo dat mannen altijd bovenmatige zin hebben ten opzichte van vrouwen....... dus als je dan als man bovematige zin hebt... hep je wel een probleem...
wel lullig voor ze hahahhahaha goddegot waht is Capt.KRik weer grappugh.. Maar ja, er blijft een probleem tussen man en vrouw... mannen willen geen liefde... ze willen SEX!!!!! VEEL EN VAAK!!!!!! en vrouwen willen knuffe, en bij je ligge, (tot je der gek van wor!), en lief, en leuk..... Maar het loopt in elk geval niet helemaal synchroon.....


Hee Rik, je vergeet een link te maken naar het baanbrekende onderzoek dat je citeert! 't Trouwens maar goed dat ik nu weet dat mannen geen liefde maar sex willen, dan kan ik mijn verwachtingen een beetje bijstellen, hihi.
(Ik wil trouwens wel weer eens inloggen op je site, maar ik ben alweer het wachtwoord kwijt, gedoe zeg! Zal wel weer een nieuwe aanvragen en het ergens opschrijven.)


afbeelding van Capt KRik

Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties