Universele humor?

Tis toch gek , dat een grap voor de één leuk is, terwijl de ander hem shokking vindt.... Humor zou toch iets universeels moeten hebben, iets dat voor mannen en vrouwen even leuk is, of voor minderheden ook is om om te lachen, zelfs als iemand anders dan van die minderheid hem verteld?
Wie weet er nog een leuke mop?


afbeelding van Capt KRik

A blonde pulls in her driveway and walks into her house. She smells smoke as she opens the door and realizes her house is on fire. She grabs the phone and dials 911 to call the fire department to report the fire. The operator on the other end answers and the blonde screams frantically, "Help, my house is on fire!" The operator tries to calm the blonde and asks her what her address is. The blonde says, "123 Oak Street, please hurry!" The operator then asks the blonde, "How do we get there?" The blonde replies, "DUH, In a big red truck!"


afbeelding van Capt KRik

Een buiksprekende, Belgische toerist wandelt door een stadje in de woestijn
en ziet een Marokkaan zitten.

Belg: Hé, een leuke hond heb je daar. Mag ik er even mee praten?
Marokkaan: Hond niet spreken.
Belg: Hey hond, hoe gaat het?
Hond Gaat goed, en met jou?
Marokkaan (stomverbaasd)
Belg: Is dit je baas?
Hond: Yep!
Belg: Hoe behandelt hij je?
Hond: Heel goed, ik krijg goed eten, hij gaat met me wandelen en neemt me
elke week mee naar de oase om te spelen.
Marokkaan (verbijsterd)
Belg: Mag ik even tegen je paard spreken?
Marokkaan: Paard niet spreken.
Belg: Hey paard, hoe gaat het?
Paard: Goeiedag Belg, met mij is alle OK, en met jou?
Marokkaan (bijna in shock)
Belg: Is dit je eigenaar?
Paard: Yep!
Belg: Hoe behandelt hij je?
Paard: Zeer goed, hij gaat dagelijks met me rijden en ik krijg de beste
haver.
Marokkaan (gezicht vertrokken van ongeloof)
Belg: Mag ik even met je schaap spreken?
Marokkaan: Schaap liegt!!!!


afbeelding van Capt KRik

Een man rijdt op een smalle kronkelende weg i/d bergen. Een vrouw rijdt op diezelfde weg, maar in tegenovergestelde richting. Op het moment dat ze elkaar kruisen, doet de vrouw het raampje van haar auto naar beneden en schreeuwt : "Varken!!!" De man doet onmiddellijk ook zijn raam naar beneden en antwoordt: "Hoer!!". Elk vervolgt zijn eigen weg, en op het moment dat de man de volgende bocht neemt, botst hij pardoes tegen een vet varken aan dat midden op de weg staat. Moraal v/h verhaal: Als de mannen maar eens zouden LUISTEREN............!!!!


Een aantal mannen kleden zich om in de kleedkamer van de golfclub.
Een mobiele telefoon gaat af en een van hen begint een gesprek
Iedereen in de kleedkamer luistert natuurlijk mee.
MAN: "Hallo"
VROUW: "Schat, ik ben het. Ben je op de club?"
MAN: "Ja"
VROUW: "Ik ben aan het winkelen en ik heb een onwijs mooi leren jasje gezien. Het kost maar 1000 euro. Mag ik het kopen?"
MAN: "Natuurlijk, ... als je het mooi vindt moet je het kopen."
VROUW: "Ik ben ook nog even langs de Mercedes garage gegaan.
Ik heb de nieuwe 2004 modellen gezien. Er was er eentje zo mooi."
MAN: "Hoeveel kost ie?"
VROUW: "80,000 euro"
MAN: "OK, maar voor die prijs wil ik wel alle accessoires erbij krijgen."
VROUW: "Geweldig! Oh, ja nog een ding .... het huis dat we vorig jaar zo graag wilden kopen, staat weer te koop. Ze vragen 950.000 euro."
MAN: "Nou, breng maar een bod uit. Bied maar 900,000 euro."
VROUW: "OK. Ik zie je later vanavond. Ik hou van je!"
MAN: "Doei, ik hou ook van jou."
De man hangt op. ........ De andere mannen in de kleedkamer kijken vol verbazing naar hem.
Dan vraagt hij: "Weet iemand van wie deze GSM is?"


afbeelding van Capt KRik

GEWELDIG!


afbeelding van mavr

Pinoccio komt bij zijn creader (creator/vader)met een een probleem: De meisjes klagen zo over pijn tijdens de sex.
Nou, zegt Gipetto, hier heb je een schuurpapiertje, even er overheen halen, dan wordt het vast een stuk minder pijnlijk voor de dames.
Na een week komt Pioccio weer bij Gipetto op visite. En, vraag Gipetto, hoe is het met de vrouwen?
Vrouwen, vrouwen?, zegt Pinoccio, daar ben ik helemaal niet aan toegekomen!


Hihi, hij is grappig!
Ik weet ook wel een leuke mop, als iemand mij er net een verteld heeft. Niet veel later ben ik hem weer vergeten... :(


afbeelding van Capt KRik

het is Gepetto, meddun é


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties