André Hazes

Bij het hardlopen op zondagmorgen kwam Capt.KRik op het ID om met de kindjes te gaan vliegeren.
4 vliegers mee, twee makkelijke, één bestuurbare, en een 3D vlieger die Pim ooit eens had meegenomen uit Maleisië, maar die door gebrek aan wind of zo nooit was gebruikt.
Tonny(8)Tonny(8)ReinieR(12)ReinieR(12)bootjebootjeHet bootje ging heel moeizaam, de bestuurbare was te moeilijk, maar de twee andere vliegers zorgden voor veel lol. Briefjes naar boven sturen (Tonny ging meteen 'de Vlieger'zingen van Hazes).
Toen KRik even de Kitesurfers ging fotograferen sloeg het noodlot toe...
Tonny liet haar vlieger floepe.... "Het touwtje sneedt in mijn vinger!", huilde ze hartverscheurend.. De vlieger bleef boven het dorpshuis van Schellinkhout hangen in een boom... kitesurferskitesurfersNou ja, het klosje dan, want de vlieger stond nog ferm aan de hemel.... ReinieR in de boom geholpen, maar kon niet de plek vinden waar hij in de boom vast zat.. Terwijl de vlieger nog prachtig in de lucht stond, moesten we schhorvoetend naar huis.. Tonny ontroostbaar... Arreme kind... woensdag haal ik gewoon weer dezelfde vlieger bij BartSmit ofzo hoor....


afbeelding van Capt KRik

maar bij de intertoys wel!
we hebben hem weer!


afbeelding van Capt KRik

pffffff bij Bart Smit geen vliegers... Eerst maar even aan Britt(8) vragen waar ze dat verjaarskadootje vandaan had...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties