Tonny(8)

moest erg huilen om een verhaaltje van Tonny vandaag.... Ze vertelde dat haar vriendinnetje Anne een briefje in haar laatje had gedaan op school... Stond op:"Tonny, je mag me alles vragen over scheiden, dan hoef je niet zoveel verdriet te hebben..."

Piep..... Capt.KRik vindt dat Tonny erg goeie vriendin heeft....


afbeelding van Jesca

Nou nou. Zit ik hier ook zomaar met de tranen in mijn ogen. Maar blijkbaar is Anne niet (meer) zo verdrietig, omdat ze er de voordelen van inziet: zij heeft wel twee kamers, en misschien wel twee fietsen, en wie weet ook inmiddels twee papa's en mama's? Alhoewel dat laatste natuurlijk niet per se een voordeel is. Hoe dan ook, Anne is lief.


afbeelding van Capt KRik

zeer goede vriendin van Capt.KRik vertelde dat haar ene zoon op gegeven moment 'mama' was gaan zeggen tegen de nieuwe vriendin van haar ex.... euhhh wel goed voor dat kind meebie, maar toch wel even slikken dan.....
Anne is idd lief, die ouders gaan nog redelijk met elkaar om, maar was ook niet heftige liefdesrelatie... hoe meer liefde int begin, hoe meer trubbels aant eind...Capt.KRik weet nu niet waar hij staat... de liefde is echter wel weg ja...


Beter VEEL liefde en VEEL verdriet dan maar beetje zo zo van iemand houden. Put everything you've got in it and see what happens.

En als ze mama gaan zeggen tegen "de verkeerde vrouw" is dat in ieder geval teken dat die vrouw echt haar best doet ook goed voor ze te zorgen.


wat ontzettend lief van anne


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties