Zeeland! vervolg..

Door de film gingen we natuurlijk niet vroeg slapen, maar toen we dat eenmaal gingen doen, viel ik echt in een zwart gat.... De rosé zal daar ook wel bij geholpen hebben denk...
Volgende morgen zouden we 9u ontbijten... Paula en Gerrit hebben echt alles tot in de puntjes verzorgd hier. Mooie kamer, met eigen douche en wc, handdoeken, spoelgelegenheid voor het duikspul. Waterkoker en koffie en thee op de kamer, zelfs tot mooie badjassen aan toe.
Dus 8 uur op, uitgebreid douchen, (mavr uitgebreid niet uit bed komen.....) en toen waren we toch om 9 uur beneden...
Sohee! dat was allemaal ff lekker! stonden wel 5 soorten (zelfgemaakte) jam, broodjes, zelfgebakken brood, thee, koffie, eitje, biogarde en vruchtensalade.... pfff we gingen er maar eens goed voor zitten... Das wat anders dan een uienkruier op de camping!
Er waren nog twee andere duikers, maar die hebben we niet zo heel veel gesproken... Wij moesten namelijk heel nodig duiken!
Deze keer gingen we bij Dreischor duiken, want we hadden gehoord dat het daar helder was...
En dat was het ook! wat een lekkere duik zeg! Twas alleen een crime om Mavr in haar pak te hijsen... Dat pak heeft de nare eigenschap dat wanneer het nat is, het heel stroef wordt van binnen... en aangezien die pakken schijnen te krimpen naarmate de eigenaar het langer in bezit heeft, en Oja, en er was genoeg mannenpubliek met het nodige commentaar, viel dat allemaal niet mee.. Mavr was onder water lekker aan het filmen, waarbij we de lessen van de vorige dag niet vergaten... Niet teveel licht er op, camera goed stil houden, en niet TE hard gillen als die kreeft inene op je af stuift! (zit ook microfoontje op voor onder water).

Lunchen met een heerlijk broodje in Zierikzee, en terwijl wij op terras zaten kwamen Ad en Anneke ook nog even langsgelopen... lekker even bijkletse onder het genot van T. Boodschappen gedaan (zoutjes, en drinken en meer ongezonds natuurlijk) en Mavr ging nog even een zooi 2ehands elpees aanschaffen in troepwinkel.
Daarna richting Zeelandbrug waar we redelijk laat aankwamen ivm het getij... maar ja, na Mavr supersnel in haar pak te hebben geworsteld, waarom een paar belgen zeer hartelijk moesten lachen lagen we er toch in.. Lekker tegen een zachte stroom inpeddelend hadden we weederom een fijne duik, allemaal gekleurde slibanemoontjes, zelfs 3 zeesterren (ligt normaal echt helemaal vol!) hooiwagenkrabbetjes die net deden of ze een plantje waren. Na een minuutje of 40 ons maar door de stroom terug laten voeren... closest thing to flying if you ask me... tussen de rotsen vonden we mooie knalrode paardenanemoontjes, en op een blad Laminaria vond ik een heuse groene wierslak! (hartstikke klein, zeldzaam, maar mooi!) Wordt nu toch wel tijd dat Mavr wat filmpjes op yoetjoeb gaat zetten hoor..
Na de duik lekker beppe, biere en buffele in café Steilôôre hmmm lekkere tilapia.. Wie duikt moet ook van vis op het bord houden hoor..
In B&B nog film gekeken en toen weer PITTEN!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties