Zeeland! vervolgens..

Volgende dag weer vroeg op, want ontbijt van Paula w88 op ons.. Weer net zo voortreffelijk zeg... met verse aardbeien uit eigen tuin, frambozen, rode en blauwe bessen.. Lekker jôh. Duiken gingen we bij het gemaaltje van Dreischor. Mavr had nog meer moeite met haar pak, maar op deze laatste duik stonden we naast een stel Duitsers... Deze vriendelijke oosterburen gingen ons niet uitlachen... nee, deze oplossingsgerichte dikzakken kwamen aanzetten met een grote fles met warm zeepsop! een paar scheuten in Mavr der pak en PRESTO! Het zat als gegoten! Mavr begon helemaal in jumpstyle in het rond te springen terwijl ze riep dat ze helemaal niet te dik was, maar haar pak was te stroef! (Kennelijk maken ze in Duitsland ook van die stroeve pakken :-) De duik was geweldig! Het stikte van de blote slakken waarvan sommigen toch wel 10 cm! En eipakketjes zagen we ook.. weinig mede duikers tegengekomen, maar het landschap bij het gemaaltje is pr8tig.. naja, kijk maar even naar de plaatjes van de link..bloempotbloempotMavrMavrzeppelinzeppelin
Na de duik de boel in de auto smijten en uitgebreid lunch in Brouwershaven op terras in de zon. Leuke bloempotten hebben ze daar... zaten we nog fotozondagplaatjes te schieten die Capt.KRik helemaal niet gebruikt heeft. Daarna maar eens rustig terug naar huis. Is wel een feessie met Mavr 8er het stuur. We zagen een zeppelin, trokken rare smoelen en Mavr zong liedjes met titels als: 'hé teringtyfushoeremug' en 'pilletje voor de poep' (hiervan gaat Capt.KRik nog eens een filmpje maken... Ze kan mooi zingen en de texten zijn hilarisch..
Net op tijd thuis voorut ete... Helemaal ontspanne na dit weekeind zeg...


afbeelding van Jesca

Ik ga zondag ook weer in Zeeland duiken. Heb er echt zin in!


afbeelding van mavr

Filmpje!!!!!!!
http://nl.youtube.com/watch?v=P0wf_3C5kOg


afbeelding van Capt KRik

die zit toch in zeeland vervolg ingebed?


afbeelding van mavr

sorry mop, op mijn werk kan ik dat niet zien. Dus vandaar dat spuit elf even modder gaf...


koel man, ben helemaal jaloers


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties