Café chantant in Wadway

13 april met Yvonne naar Café chantant geweest. was weer errugh leuk. Ze hadden me gevraagd of ik foto's wilde maken. dus we mocht op de voorste rij zitten. Er waren sublieme nummers bij. Mavr vertolkte 'Het varken' alsof ze een echte diva was, Helen was zeer overtuigend als psychisch verloren patiëntje. Maar het toppertje vond ik wel de Billyboys met hun 'kinderen voor kinderen' en 'tongzoen voor jou'. Mooie, romantische, stoute en hilarische liedjes. Heerlijk!
score: 651 foto's in anderhalf uur.... das elke ruim 8 seconden een foto... Iemand vroeg nog aan me of ik er wel van kon genieten als ik alles door de camera bekeek.. ze moesten eens weten hoe intiem je dicht bij kan komen met de zoomlens...

café chantantcafé chantantteringtyfushoerenmugteringtyfushoerenmugkies voor mijkies voor mijThe billyboysThe billyboys


afbeelding van iemand

ze waren echt heel erg leuk om naar te kijken en te luisteren. Top!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties