knuffels en kussen.

Een kind dat je wil knuffelen als je net staat te stucen, of te verven. Een dochter die zegt dat je de liefste pappa in de wereld bent, al geloof je dat zelf niet. Een kind dat je om de nek vliegt om te zeggen dat ze het zo fijn voor je vindt dat je een vriendin hebt na je scheiding. ReinieR die met een verfkrabber ff de hele vloer in de gang gaat schoonkrabben omdat het dan mooier staat voor mijn verjaardag morgen... Superkindjes hoor... hmmm op DIT moment maken ze mekaar net ff af... even ingrijpen... Owkee.. Capt.KRik greep in en viel gewoontegetrou in slaap naast zijn dogter..... ga nu verder pitte mense... ben net een kwartier 48.... das zwaar werruk hoor... oud worre.


afbeelding van Jesca

Gefeliciteerd hoor! En ik hoop dat die kinders je nog heel lang niet stom vinden, haha!


afbeelding van iemand

als je zulke kinderen hebt is oud worden helemaal geen zwaar werk. dan worden ze steeds maar leuker en leuker en wil je ze gewoon grote mensen zien worden.
tja........en dat houdt dan helaas in dat jezelf een oud kreukelkoekkie wordt.

VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE NIEUWE LEVENSJAAR!! Many happy years to come..........


afbeelding van Capt KRik

Je hebt natuurlijk gelijk schat.. moest wel ff snel met dat lieve dochtertje van me naar de eerste hulp, omdat ze rottig gevallen was en haar wang open lag.... paar grijze haartjes erbij... kind is netjes geplakt met mensenlijm... gebeurde net op zo'n moment dat er een hoop lui weggaan en je ff niet oplet.....


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties