Einde van een tijdperk.

Gisteren een belangrijke dag, ReinieR(13) nam afscheid van de basisschool. Hij had een paar kleine rollen in de musical (hij was boef, die moest sluipen in het donker met een zaklamp, en goochelaar), maar het was toch erg grappig.


Vooral als ze in koor moesten zingen was hij lekker aan het bewegen en zong alles goed mee. De juffen waren helemaal verbaasd, want tijdens het oefenen in de klas wilde hij steeds niet meedoen... Blijkbaar hoeft ReinieR niet zo veel te oefenen en toch zijn teksten te kennen. Capt.KRik was erg geroerd door wat Reintjes juf over hem zei bij het echte afscheid.


En dan te bedenken Hoe ver hij achter lag voordat we met hem op deze school ('de Wissel') terecht kwamen.... Hij wordt groot en Capt.KRik is erg emo vandaag.


afbeelding van iemand

Je zult hem over een jaar niet meer terugherkennen.........sprak zij met ervaring


afbeelding van Jesca

Ik vind je kinderen allebei zo groot worden. Maar kan me Reinier op de middelbare school ook nog niet zo goed voorstellen. In ieder geval heeft de juf een mooi persoonlijk verhaaltje voor hem voorbereid, ik zou ook trots zijn!


afbeelding van Capt KRik

ReinieR is al 13... Kwa emo is hij jong, maar Het komt wel goed. Af en toe merk ik dat hij het laatste half jaar geestelijk enorm is gegroeid. Komt wel goed met hem hoor...


afbeelding van Capt KRik

Hij zit nu ZO tussen servet en tafellaken.... ben benieuwd hoe hij na een jaar voortgezet onderwijs de wereld inkijkt.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties