terrariumbeurs

bos houtbos houtE.T.sE.T.sWas zondag met de kindjes op weg naar Houten, daar was een terrariumbeurs... Doel was om wandelende takken te scoren voor Tonny(9). Nu was er wel eerst die spookrijder op de A7, dus we deden er 2 uur over om er te komen in plaats van 1. Maar goed, eenmaal daar keken we onze ogen uit zeg... Wat een hoop beesten te koop! Kwis nie dat je dit allemaal mocht houden! Slangen, gekko's, (vogel)spinnen, schorpioenen, kikkers, reuzepissebedden (die waren VET mooi!) miljoenpoten, duizendpoten, schildpadden (zelfs een aligatorschilpad...), varanen, salamanders, bidsprinkhanen, kakkerlakken, kameleons, reuzenkevers, krekels, sprinkhanen. Terraria in alle soorten en maten, luchtbevochtigers, verwarmingen, broedkasten, tropische planten. En wandelende takken! Op de plaatjes zie je Tonny's nieuwe aanwinsten, een mannetje en een vrouwtje van het soort Trachyaretaon bruekneri. Het vrouwtje ging in de bak meteen een hele hoop steeltjes doorknagen van de klimop bladeren... En u maar wachten op eitjes....


afbeelding van Capt KRik

Vanmorgen zag Tonny dat het monster met zijn legboor in de grond aan het wroeten was... en nu maar wachten tot de eerste eitjes uitkomen!!! met de normale takjes gaat het niet zo goed, zijn er nog maar een paar van over..... normaal fokken die beesten wat af, maar ze willen gewoon haast niet groeien...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties