zaterdagsintinkopen

babymoordbabymoordZaterdag met de kindjes de stad in om Sinterklaas inkopen te doen, dan was dat maar klaar. ReinieR(13) wist precies wat hij hebben wilde, en Tonny(9) was al klaar, dus het schoot wel lekker op. Bij de Hema iets lekkers genomen, (kids een taartje en KRik een broodje). Was fijn om met twee van die al grote kids in de stad te zijn. Kwam langs het stalletje met Griekse lekkere hapjes, nam Heerlijk spread van feta met peterselie (heeeeel pittig) en zag toen ingelegde octopus..... Kkon me nie inhouden en heb er een paar gekocht... toen ik ze op hun bordje had liggen voelde ik me toch een klein beetje bezwaard... Dubbel hoor..


afbeelding van iemand

KINDERMOORDENAAR!!!!!!!

ze kleuren wel mooi bij je borden ;-)


afbeelding van Capt KRik

ze waren ook erg lekker moet ik zeggen..... Had wel een beetje het gevoel dat het niet mocht....


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties