Hij wordt groot

ReinieR(13).. Hij is nu ongeveer zo groot als zijn moeder zegt hij. Een begin van een snor is te zien op zijn lip (hij heeft ook zulk donker haar). Zijn handen zijn bijna zo groot als die van mij (en ik heb vrij lange handen) en zijn schoenmaat is 44.....

Zat gister even met hem te kletsen in de zon, met die grote zoon van me. Hij vindt het niet leuk dat hij groot wordt. 'Het nadeel is, dat iedereen weggaat'. Weggaat? vroeg ik..

Doodgaat bedoelde hij... Tsja, we hebben wel een beetje pech bij ons in de familie wat dat betreft... Maar als je klein zou blijven, ging de tijd toch verder ReinieR, dus DAAR ligt het niet aan.
Probeer nu gewoon geluk te vinden in JEZELF, zonder dat te laten afhangen van anderen. (vind dit zelf trouwens ook heel moeilijk, weet niet of ik nu zo gelukkig zou zijn als ik YvY niet had), maar ergens in je achterhoofd moet je inbouwen dat je blij bent met wie je BENT, vanuit jezelf. Die anderen gaan een keer weg ReinieR.... Pfff hoop dat ik hem een beetje heb bereikt... Ga van het weekeind hiermee verder... wil geen sombermans zoon.. ik wil een blije zoon. Is toch wat, zolang als hij kan praten is ie ook al een piekeraartje... Ben stapelgek op dat joch.


afbeelding van iemand

papa zijn is ook accepteren hoe hij is he krik


afbeelding van Capt KRik

Acceptatie wil niet zeggen dat ik niet hiermee bezig mag zijn toch? Ik vind hem lief, maar wil niet dat hij verdriet heeft.. Echt veranderen kan ik hem toch niet... meebie hem wel laten zien hoe je er ook naar kunt kijken...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties