lente

druppelsdruppelskermitkermitbezoekbezoekduckiesduckiesZaterdag viel een beetje tegen, maar vrijdag en zondag toch ook heerlijk kunnen genieten van de lente!!! Bloesem in mijn boompje, salamander en kikker in de vijver gesignaleerd... De eendjes kwamen weer een kijkje nemen bij de vijver (wist niet dat eenden met hun flapvoeten op een schutting konden neerstrijken!), en met de kids een grote hoeveelheid padde-dril gescoord bij het landje van Naber ("mag dat wel Pap?", Ja hoor, we verplaatsen het dril toch alleen maar? :-). En wat scheen het zonnetje af en toe lekker.. Had wat planten in de tuin gezet, die water moesten krijgen en het licht scheen er zo lekker doorheen dat ik wel een plaatje moest schieten van de druppies... heb ook gewoon even lekker liggen pitten in de tuinstoel...


afbeelding van iemand

hij lijkt wel gefotoshopt die foto van duck en katrien met hun flappers op de schutting!!!!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties