interessant

Capt.KRik deed ooit op de VU een cursus voortplanting en ontwikkeling... De hoofd-docente was net zo enthousiast als deze dame. Heb trouwens ook weer dingen geleerd die ik niet wist over het onderwerp....

We moesten slakken het met elkaar laten doen, en dan na bepaalde tijdsintervallen, werden ze geslacht(hihi grapje) en onder de microscoop moesten we dan kijken hoe ver het sperma was gekomen..... en ik hoor haar nog uitroepen: "oh! daar zijn ze die schatjes!"..... Ze had het over zaadcellen mind you.... Ondanks deze dame zijn sex en voortplanting voor mij altijd een fascinerend onderwerp geweest... Laatst waren YvY ennik eten bij vrienden, en Henk had een vaas met kikkervisjes en poelslakken (Lymnea stagnalis) en hij had vaak zitten observeren hoe 'ze' het met elkaar deden.... Ik herkende een bepaald fanatisme hahahaha een déja vu zeg maar....poelslakpoelslak
(foto: http://www.flickr.com/photos/setiritter/)


afbeelding van Capt KRik

oja en voor de taalpuristen: het is: het microscoop, NIET de microscoop.... SOOOOORRRYYY!!!!!


afbeelding van Bevert

Hahaha ... leuk beroep: zeugenbevruchtelaar!

Ennuh: van harte!


afbeelding van Capt KRik

kan me ook een filmpje herinneren van een dierenarts die een mannetjes olifant moest 'stimuleren'....... Dat lijkt me dan weer minder!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties