Jarige kinders.

OutfitOutfitGamingGamingkleine gamerskleine gamersgrote gamersgrote gamersHad gister veel volk in huis. We vierden de verjaardag van ReinieR(wordt 22 mei 14) en Tonny(werd 13 mei 10). Alle kinderen zaten te beeldschermspelen de hele dag want het was prutweer buiten... Wel grappig dat van klein tot groot iedereen iets met computers kan..
ik had lekker gekookt op zaterdag, Met nieuwe en vertrouwde recepten. Was blij dat er gesmuld werd.. Had moeite de kindjes weer naar hun moeder te brengen, vond het errugh gezellig..


afbeelding van Jesca

Gefeliciteerd met je kinders. Je hebt prachtige foto's van ze geplaatst, wat een kanjers! Ondanks/ dankzij het prutweer wel een knusse dag gehad zo te zien. De Mozusjes er ook bij... We moeten weer eens naar het noorden afreizen binnenkort!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties