Corsica met de Brady bunch 8

De 23ste maakten Yvonne en ik een leuke wandeling.hondjeshondjespuppiespuppiesstierstierschedelschedel We hadden een auto aan het eindpunt gezet en reden met de andere naar het begin. Onze drie kinders waren in het huis gebleven om lekker te zwemmen en te bankhangen. Leuk tochtje hoor, we kwamen door het boerenland, vol met de grote stenen, wat kurkbomen en veel geel gras. Drie grote witte honden begroetten ons heel vriendelijk, terwijl hun puppies zich voorzichtig uit de voeten maakten nadat ze ons in het honds hadden uitgescholden. Toen we in de wei met de koetjes liepen werden we een klein beetje zenuwachtig omdat pappa koe er ook bij was, maar het bleef wat hem betreft bij ons wegstaren..wolkwolkWe dachten dat we moesten opschieten omdat er een donderwolk aan leek te komen, maar toen de wolk echt over ons heen kwam rook het naar verbrandde dennen en regende het as! Bosbrand! Snel liepen we naar het einde van de wandeling, om bij een winkel informatie te krijgen, terwijl we steeds probeerden de kids te bellen of het bij het huisje ook te zien was.. Gelukkig voor ons was de brand 40 km verderop, maar er stond wel even 4000 hectare in de fik! (6X7 km of zo). wij snel naar het huis terug, en gegeten met de ramen dicht, was niet te harden die lucht! Achteraf hoorden we dat er iets van 7 gewonden waren, maar ook dat het was aangestoken door een brandweerman die zich verveelde....


afbeelding van iemand

ik vond het eng die hele brand...... nog nooit gezien as uit de lucht in zulke hoeveelheden. en vooral dat de kids nog in huisje waren. bah.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties