Corsica met de Brady bunch slot

rekenenrekenenvlechtvlechtzwemmmenzwemmmenDe laatste dag van de vakantie breekt aan, Tonny moet nog 1 keer huiswerk maken, Yvonne en ik ruimen het huis op en pakken de spullen in de auto's. De vlecht in Tonny's haar is zo stijf van het zwembadwater dat je hem als een Pippi Langkous staart omhoog kunt zetten. We eten 'savonds in Porto Vecchio, met uitzicht over het water. Bij terugkomst in het huis, mag er nog 1 keer gezwommen worden met de duiklampen. en dan moeten we de volgende dag weg. LivornoLivorno slaapslaapgeen slaapgeen slaapgrasgras Het verkeer op de kustweg duurt eindeloos... pffff.... De boot vertrekt met een paar uur vertraging, maar als we eenmaal weer voet (of wiel) aan wal zetten kunnen we vlot opschieten. Helaas is het al vrij laat, dus we besluiten de nacht dan maar door te rijden om weer wat in te kunnen halen. Een monsterrit volgt, waar de kids gelukkig niet veel van hebben gemerkt, maar de volgende dag ben ik toch wel vrij gaar door het slaapgebrek... Ben duidelijk geen 18 meer en zie helemaal grauw... De thuiskomst is toch ook weer fijn na zo'n vakantie. Het gras staat al lekker hoog, en de wandelende takken zijn enorm in aantal toegenomen. Wel beetje gek ook, thuis...


afbeelding van iemand

was helemaal vergeten dat de vlecht van tony inderdaad een tovertruuk was geworden. leuke foto's ...........


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties