Jarig!

14!14!zon onderzon onderT&RT&RDe 17e werd onze Jeroen 14! Het joch is al zowat een kop groter dan Capt.KRik, en we vergeten dus af en toe dat er toch nog een jochie in dat grote lijf huist... Maar nu toch een mijlpaal hoor... Gezellig ontbeten met taart en kaarsjes. Fijne snorkelset kado gekregen en als extra klappert met Capt.KRik een duikje gemaakt. Helemaal een leuke octopus gezien! Capt.KRik ging de octopus een beetje uitdagen, en dat had effect! Dikke wolk inkt, en weg wassie! Er is een foto van, dus als Jordi terugkomt van vacaciones, gaat ik die nog ff naplaatsen..
T&RT&R
YvY en JYvY en Jverrassing!verrassing!gekkogekko'savonds heerlijk gegeten in hippe strandtent in San Ciprianu, Fijne verse vis zo van de grill. De Franse families lieten hun kids een beetje ronddollen daar, maar die van ons bleven gezellig aan tafel en zaten te bikken voor tien. Bij het dessert kreeg Jeroen een kaarsje op zijn kaas (vond ie eigenlijk niet zo leuk, maar wij wel). Was een zeer geslaagde dag!


afbeelding van iemand

leuke prent van jeroen op balkon en met mij aan tafel........ time flies


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties