laatste duikje

pakkiepakkieKRikKRikDe 22ste ga Ik met YvY ook een duikje maken, maar daarvoor moeten we eerst een pakje kopen.. Dus op naar ons lokale duikshopje.. Hij heeft aardig wat keus, maar het valt allemaal niet mee. Het is 32 graden en zo'n pakje passen is dan een warm gebeuren! Het derde probeersel zit goed, wel strak, maar niet te.. We begeven ons naar het strandje waar ik de anderen ook mee naar toe had. Flesje met zeepsopwater mee, dan floepen we zo in onze pakjes (truuk van Mavr!). Yvonne is halverwege haar pak als we er achter komen dat ze het verkeerdom aan heeft! hahaha dat belooft wat voor het vervolg van de duik. Het is een geslaagd gebeuren, maar aan het eind blijkt wel dat YvY iets te weinig lood mee heeft, met de bijna lege fles begint ze te drijven.. Terwijl ze als een ballonnetje boven me hangt, maken we de duik af.. Was weer erg leuk! en de temperatuur was ook gewoon weer 26 graden op 6 meter en 30 aan het oppervlakte, alle bewijs van de mistral uitgewist.na de duikna de duik


afbeelding van iemand

Het was net een lekker warm bad. En wat waren de visjes en zeesterren gaaf...... jammer dat je op een gegeven moment toch moe wordt en naar boven wilt/moet


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties