mistral!

bootboot18-07 waait het inene heel hard! parasol en stoelkussens waaien over het terrein! een frisse wind zeg maar. Als ik de duikflessen ga vullen voor een laatste duikje met Erik en Jordi zegt de gonfleur dat het de mistral is en dat die slecht voor de zaken is.. Hij verklaart me voor gek als ik zeg toch te willen duiken.. Duikje was evengoed leuk hoor, zicht was ietsje minder en de temperatuur was in een dag gezakt van 28 naar 23 graden! bovendien was de gelaagdheid helemaal verdwenen! (Gister 31 graden aan het oppervlak en 28 op zes meter diep, vandaag 23 graden door de hele laag heen.). Aan het eind van de duik met Jordi vind ik een grote steekmossel! en niet een levende, want die wil ik niet meenemen, nee, ik vond een dooie! die moest mee naar huis. ruikt lekker in de auto!...... 'smiddags zetten we onze twee oudsten op de boot naar Marseille, waar ze worden opgehaald door Jordi's ouders en nog een stuk vakantie in de buurt van Barcelona gaan vieren. Yvonne vindt het eigenlijk niet zo grappig, als we thuis komen gaat Erik(16) natuurlijk voor een jaar naar Mexico... Het verstand wil hem laten gaan, maar het hartje niet...


afbeelding van iemand

jaar mag misschien zo om zijn, maar voorlopig kruipen de uren om tot de volgende blog van hem


afbeelding van Jesca

Natuurlijk? voor een jaar naar Mexico? Isso natuurlijk niet toch, voor een 16-jarige? Maar wel stoer. En ik kan me mams goed voorstellen hoor! Maar dat jaar is zo om, echt waar!


afbeelding van Capt KRik

Voor Erik is het wel natuurlijk... Yvonne is bang dat als ie terug is en gaat studeren dat dat ook in het buitenland zal zijn, en daarna ook daar werken... hij is niet zo huizig.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties