Ome Rik

SeppeSeppeglasglasWeekeind van 13 en 14 september rustig begonnen.. Eerst maar eens uitslapen! paar boodschappies, en naar de speelmuis om een vette brandweerauto te kopen voor SEPPE! Seppe is een paar dagen geleden geboren uit Yvonne der jongste zussie, Nicole. Dus zondag HEELemaal naar Limburg voor een kraamvisietje... Wat een poepie zeg, dat jochie... lag zoooo lekker te slapen... Jammer dahkum niet ff mocht vasthouwe... Swel grappig dat wanneer je na een huwelijk weer een relatie krijgt, dat je dan inene zomaar weer oom kan worre.. :-) Nicht Ghislaine van 16 had ook nog ff een grappige..... 'hee ome Rik! heb je mooie schoenen aan zeg!, zijn eigenlijk meer Ome Tys schoenen!' Tys is de vader van Yvonne der kindjes...... Ksag er de humor wel van in!

Op de terugweg naar Leerdam geweest voor de glasdagen! leuk stadje trouwens, Leerdam... Capt.KRik was errugh onder de indruk van wat je allemaal met glas kunt doen... We gaan nog welles naar het glasmuseum.. hadden we nu ff geen tijd meer voor...


afbeelding van iemand

mooie foto van Seppe!!!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties