DamtotDam 2009

G en KRikG en KRiksteunkousensteunkousenprofielprofiel20 september was het weer zo ver (pff maand achter met logge.....) G en ik liepen mee in een businessloop van JAN-accountants (Mjan werkt daar) dus wij in onze JAN pakjes aangetreden.. Je wordt wel nageroepen! 'HUP JANNEN!' voor de start nog snel een paar bananen en sportdrank genuttigd.... auwie, dat was fout! eerste 6 kilometer misselijk! tot bijna aan kotsens toe! Pas toen ik flink water had gedronken ging het over... De Jan pakkies waren ook veel te warm. pffff. Op de finish-foto is ook te zien dat Capt.KRik hoge kousen aan heeft. zou onderbeen blessures tegen moeten gaan, en het hielp! geen last van de pootjes! Paar kilometer voor het eind G kwijtgeraakt. en het allerlaatste stukje weer een beetje kracht teruggevonden voor een eindsprintje. G bleek niet zo ver achter me te zitten, had erg last van de hitte. de terugreis met de bus en trein vanuit Zaandam ging vlekkeloos, volgend jaar gaan we weer hoor!


afbeelding van iemand

mooie foto van jou en Geetje


afbeelding van Bevert

En nu nog een marathon! Moet kunnen in 4:30 uur ...


afbeelding van Capt KRik

eerst maar eens kijken offik een halve kan zonder blessures!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties