Fotoshoot Den Helder

studioJimstudioJimT.C.T.C.T.C. 2T.C. 2E.T. ?E.T. ?Collega Jim (verdienstelijk amateurfotograaf) had een mini studiootje op de kop getikt en zocht 'iets te fotograferen'. Capt.KRik had nog wel een paar graatmagere modellen thuis zei die, en nam er maar eens een stel van mee naar het werk. Tijdens de lunchpauze het geval maar eens in elkaar gezet, en daar begon het. De eerste soort die het flitslicht mochten doorstaan waren de takken van de soort Trachiaretaon carmelae of T.C.. Bij deze soort lift het mannetje de hele dag mee op de rug van het vrouwtje, zodat hij zeker weet dat ie er bij is wanneer ze bereid is tot paren. Op de close-up kun je goed de facet-ogen zien. E.T. ?E.T. ?E.T. ?E.T. ?E.T. ?&?E.T. ?&?E.T. paringE.T. paringDe andere soort, Extatosoma tiratum, of E.T. Zien er totaal anders uit. De vrouwtjes hebben een woest en robuust uiterlijk, met heel veel stekels, terwijl de mannetjes grote vleugels hebben, waarmee ze uitstekend kunnen vliegen! Huppekee, nog een rondje door het kantoor! Op de close-up waar ze samen op staan, kun je zien dat het mannetje behalve facet-ogen, ook nog drie z.g. 'ocellen' heeft. Dit zijn enkelvoudige oogjes, die hij gebruikt voor het navigeren tijdens het vliegen. Uiteindelijk hadden we ze samen in het studiootje, en liep het vrouwtje naar het mannetje toe om hem te omhelzen! Leuk gezicht hoor. Sowieso heeft deze soort ondanks het woeste uiterlijk iets liefs. Komt het omdat ze zo onbeholpen lijken te lopen? Of komt het omdat ze hun pootjes al naar je uitsteken wanneer je ze wilt oppakken? Een paar dagen later betrapte Capt.KRik het stel in hun eigen bakkie tijdens de paring (heeft veel weg van een koppeling van ruimteschepen). Dat gaat binnenkort eitjes opleveren!


afbeelding van iemand

tja.......... wat te denken van 2 volwassen mannen die in hun lunchpauze parende takken gaan fotograferen. 't is natuurlijk beter dan dat jullie op ranzige sites rondhangen, maar of het nou helemaal normaal is??????????

misschien toch maar een pak kaarten mee. of weer steppen met de step door den helder?


afbeelding van Capt KRik

dat steppen is gelogd! pffff


Dat nou juist jij toegeeft aan die trend van broodmagere modellen.... Hier valt voor een vrouw niet meer tegenop te lijnen!!!! ;-)

Maar mooi hoor, dat is een gezellige boel bij jullie thuis!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties