Kelihopter!

19-09-2009--- Van ex- collega M een uitnodiging om te komen kijken in de helicoptersimulator in Den Helder. was tijdens een luchtvaartdag op vliegveld 'de Kooy' in Den Helder. Nou fetkoel natuurlijk!. Dus sogges kids in auto geladen en huppekee weer naar Den Helder toe! (kom ik anders nooit :-).
M stond al op ons te wachten en collega

 • Danny (die nooit meer blogt)
 • was er ook met zijn meissie. wel een gaaf ding hoor, die simulator. Jammer dat hij niet echt op bewegen stond (zou maar kotsende kids opleveren was de gedachte), maar het was erg gaaf om te zien dat je een rondje om ons kantoor kon vliegen. 'hé kijk! de McDonalds!'en 'hé kijk de vuurtoren!' RenieR en Tonny mochten zelf ook een stukje vliegen.. ReinieR deed een rondje om de paal van de McDrive, en Tonny vloog recht op de vuurtoren af!!!! AAAAAAAAAHHHHHHH!!!! Net op tijd trok ze de stuurknuppel omhoog en naar rechts, zodat we aan een wisse dood waren ontsnapt!
  Bedankt M!


  afbeelding van Bevert

  Euh ... was te druk met trainen voor de marathon! ;o)


  Gebruikerslogin

  Navigatie

  Laatste reacties