klotsen, klauteren, kijken, knutselen

TeunTeunklaar?klaar?klots!klots!Nu we toch op die luchtvaartdag waren, konden we ook wel net doen of we daarvoor kwamen... De brandweer had een nephuisje dat in de fik werd gezet dat je mocht blussen. Tonny had er wel zin in. Dus het kind werd in een bluspak gehesen (weegt meer dan zij...) Helm op, en spuiten maar! 'Die helm was hardstikke zwaar pap!'(af en toe ben ik pap, en soms ben ik Rik). De brandweerman heeft dus uitgelegd waarom die spullen zo zwaar zijn, en weer een stuk opvoeding gedaan.

De mariniertjes (kleine heeeeel gespierde ventjes) hadden een klimwand opgezet. Stond wel een rij, maar dat hadden ze er wel voor over.zekerenzekerenomhoog!omhoog!bijna!bijna! Tonny ging op blote voeten, want die nepCrocs van de Lidl geven niet veel grip natuurlijk.hup!hup!hou vast!hou vast!yes!yes! Bij ReinieR kun je zien dat mensen van de apen afstammen, want die was zo snel boven dat de marinier op de grond nauwelijks tijd had om het touw strak te houden... Verder nog even bij de vliegtuigjes gekeken, en ReinieR kocht van Neplego nog een tank.... vlieg!vlieg!nep!nep!(capt.KRik hoorde dat de licentie van lego is verlopen en dat het dus mag worden nagemaakt.....) Maar al snel begint het kroost zich te vervelen en gaan we naar huis. De 'lego' tank wordt meteen in elkaar gezet... maar wat stinken die nep steentjes zeg! geen wonder dat het niet zo duur was :-)


afbeelding van Jesca

Die eerste foto... staat haar goed. Maar blijf nog maar even klein, Tonny! ;)


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties