Steppe op het werk

step 1step 1Collega P.J. (links op de plaat) is iets hoogs in de Nederlandse stepfederatie... egwaar! Hij heeft al eens de elfstedentocht gestept en een keer het IJsselmeer rondgestept. Nu organiseerden zijn club Gevloerd, uit Schagen een race vanaf de vuurtoren in Den Helder.. Om zijn collega's zo gek te krijgen om mee te doen organiseerde hij een training op het terrein hier... Steps geregeld, en maar lobbyen... 'ahhh Rik, doe nou ook mee....' Nou, voorruit dan maar, ik train wel een keer mee. Iedereen in mooie strakke sportpakkies, ennik met zware wandelschoenen en spijkerbroek...step 2step 2 step 3step 3step 4step 4step 5step 5
SOHEE! dat is zwaar! Tis de bedoeling dat je je benen afwisselt tijdens het rijden, maar Capt.KRik kwam met zijn rechterbeentje egnie voorruit! pff binnen de kortste keren waren alle collega's zowat uit zicht! en wat gingen we ver! pfff achteraf was het 7 kilometer..... Maar goed dat ik niet mee ging doen met die race, want die ging over 9 kilometer! Hier bennik niet geschikt voor hoor!


kheb een keer mee gedaan aan een step marathon, 24 h steppen met een team van 6.
Als ik zo'n ding zie wordt ik al weer gillend gek.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties