Backlog Sint!

Tis al weer Kerst! mja, toch nog ff Sinte...stoombootjesstoombootjesblijblijmeelezenmeelezen
Yvonne en ik hadden besloten het klein te houden, maar er waren toch weer een hoop pakjes en surprises. ReinieR(14) en Tonny(10) hadden hun best gedaan om te rijmen (heb ze helemaal niet hoeven helpen). Nieuwe gast was Florence(14), de vriendin van Jeroen(14). En een aanwinst is het. Leuke avond, met banket, stamppot, chocola. Afgesloten met sjoelen. Lekker stevige rijmen, waarbij niemand werd gespaard (Jeroen was laat met printen, dus werden zijn rijmen zo van de laptop afgelezen!). Supersint!
rijmlaptoprijmlaptopaaifoonaaifoontonny en floortonny en floor


Ziet er gezellig uit. Gave surprises! Goed dat je kids zelf hun rijmpjes gemaakt hadden...dat was voorgaande jaren dus anders ;-)


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties