potatohead octopus

potatoheadpotatoheadOctopus is bevriend met Mr. Potato Head speeltje
Het Blue Reef Aquarium in Newquay, Cornwall heeft een opmerkelijke bewoner. Louis, de 1 meter 80 grote octopus heeft een speeltje waaraan hij bijzonder gehecht is: Mister Potato Head. Als zijn verzorgers het speelgoed uit de tank willen verwijderen, wordt Louis zelfs agressief. Hij kreeg het speelgoed omdat er een 'geheim' opbergvakje in is verwerkt, waar de verzorgers voedsel in stoppen om de inktvis bezig te houden. Sinds hij met Kerstmis zijn speeltje kreeg, is Louis er stapelgek op. Volgens Matt Slater van het aquarium is de octopus erdoor gefascineerd en valt Louis het net aan, waarmee de verzorgers Mister Potato Head uit het water willen halen als ze er nieuw voedsel in willen stoppen. Zoals in een eerder bericht al werd gemeld, zijn octopussen bijzonder intelligent en hebben ze het nodig om gestimuleerd en bezig gehouden te worden.


afbeelding van iemand

lief he


afbeelding van Jesca

Wat een superleuke berichtjes!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties