opknappertje

11- december 2009.willImwillIm
In de kantoorflat waar Capt.KRik werkt is het reppen en roeren... De Prins Willim komt voorbij! Nee, het is geen tikvoud... De replica van dit schip is een tijd terug helemaal uitgebrand, maar er is blijkbaar toch besloten om het geval weer op te gaan knappen. Hij was ook niet echt, romp was van staal en de piepschuim kanonnen dreven na de brand door de haven, maar goed, tis historisch erfgoed zullen we maar zeggen en we hebben al zo weinig te beleven in Den Helder.. Goed plan zou zijn om hem zo te maken dat ie elke keer zogenaamd in de fik vliegt, levert mooie plaatjes op in elk geval! en trekt een hoop ramptoerisme naar hier..


afbeelding van iemand

tis net zo'n chinese jonk........ na een stevig partijtje frituren


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties