vergaderen

Hoorde dit verhaal van Cor (De vader van Yvonne). Vroeger zat hij bij de commando's. Die hebben een groene baret. Die baret is een onderscheidingsteken dat je verdient door harde training en opleiding. Niet iedereen haalt dat. Dus ze zijn er trots op. Wat is het geval? jaren geleden ging de landmacht (dus de niet-speciale eenheden) over op een nieuwe baret. Die baret is ook groenig en het onderscheid met die van de commando's is in de zon niet meer te zien, tenzij je ze echt tegen elkaar aanhoudt...
Commando's pissed, er moest iets gebeuren.. Cor was een tijd lid van het bestuur van de vereniging voor oud-commando's en draaft af en toe nog op in uniform met zijn baret voor officiële gebeurtenissen. Dus, op een gegeven moment, na 4.5 jaar vergaderen (ik overdrijf voor deze ene keer niet) waren er nieuwe baretten voor de commando's ontworpen.
Hardstikke mooi, iedereen blij thuis afwachten hoe ze er uit zouden zien, want ze wilden wel hun onderscheid terug..
Zie hier wat het resultaat van 4.5 jaar vergaderen is geworden...groengroen Ik vind het echt een enorm verschil hoor!


afbeelding van iemand

ja en op de foto zie je nog een verschil maar in het echt dus gewoon NIET. ze hebben volgens mij gewoon de oude barretten opgestuurd en het budget voor het project verbrast.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties