ik heb dat wel eens..

Ik heb dat wel eens, dat ik een bepaalde gedachte heb, of iets voor me zie en dan even later gebeurt dat dan (bijna)..

Zo had ik daar al eens eerder over gehad, dat ik in de supermarkt voor me zag dat ik werd geschept door een auto met mijn boodschappen achter op de fiets, en ik rij weg over een voorrangsweg en even later rijdt een auto zo door vanuit een zijstraat en ik kan hem ternauwernood ontwijken...
Dat soort dingen.

Gister reed ik weg bij mijn werk, en vraag me ineens af hoe de regels ook weer waren als je een militaire colonne tegenkomt, en hoe zat dat ook weer met de verlichting van zo'n colonne?

Kom ik na 5 kilometer toch inene een colonne tegen! NAJA! nu zul je zeggen dat dat niet zo gek is als je bij de marine werkt, maar ik zweer je dat ik in alle tijd dat ik in Den Helder werk (vanaf 1992) heb ik wel militaire voertuigen gezien, maar nog nooit een colonne!. Nou, ik kan je vertellen, ze hebben de rechterkoplamp blauw, en de voorste heeft een blauwe vlag. de achterste heeft de rechterkoplamp groen en een groene vlag.. Grappugh hoor...


afbeelding van iemand

toch niet zo gek dat floris vraagt of je soms helderziend bent???


afbeelding van Capt KRik

Nou, wat ik dan weer gek vond, was dat hij het zomaar uit het niets vroeg....... Het is wel zo, dat ik er niet veel aan heb... als ik staatsloten ga bekijken kan ik niet van te voren zien/voelen of ik zal winnen...


afbeelding van Capt KRik

Had ik het vanmorgen ook maar gehad.... zucht... buurman heeft fikse kras in mijn auto gereden... als ik op de fiets was gegaan was het niet gebeurd.....


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties