sex met kinderen

Wat leren we van dit hele gezeik van paters die het met kinderen doen? Tsja... Capt.KRik heeft de ervaring niet.... Maar overal waar volwassenen 1 op 1 contact hebben met kinderen kan dat dus misgaan. Heb uit betrouwbare bron vernomen dat pianoles kan foutgaan...'mam, ik wil niet meer naar die man, want hij zit aan me....' en dat mam dan zegt dat dat wel zal loslopen en dat je toch naar pianoles moet... Judoka-dames die misbruikt worden, waterpolo meiden... scouting.... waar kun je je kids nog naar toe sturen?

Ik zie mijn dochter van 10 naar school lopen, haar haar opgestoken, supermooie oorbellen in, leuke modebroek, mooie schoenen met een klein hakje, waardoor haar heupen wiegen... Ik denk: "dat kind is een gevaar voor zichzelf!".....
Dus maar vanmiddag met haar besproken... doet wel zeer, om een kind sneller te confronteren met zaken waar ze zich HELEMAAL niet mee bezig zou MOETEN houden.. maar goed, de realiteit is nu eenmaal zo... En ik vertel het er nu vast bij, degene die dat meisje........ die is er geweest.... helaas zou ik dan te laat zijn.... dus vanaf nu zijn die leuke schoenen niet meer voor school, maar alleen voor feestjes. Sorry Tonny!


afbeelding van iemand

goed hoor krik. je vergeeft het jezelf ook niet als het wel verkeerd loopt en je nooit hebt gewaarschuwd. de wereld maakt kinderen nu volwassener en dus moeten ze sneller weten wat er kan gebeuren.


Helaas is dit de realiteit. Ik maak me soms ook al zorgen voor als Alexia straks wat groter is...Ik vind het goed wat je hebt gedaan. Je moet kinderen in deze wereld helaas wel alert maken, het is jammer het zou eigenlijk gewoon een zorgeloze wereld moeten zijn waarin kinderen zichzelf kunnen zijn en lekker overal veilig kunnen spelen en opgroeien.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties