5 mei..

Na beetje uitslapen, garage bezoekje (open op 5 mei?) YvY uitgezwaaid, ze gaat een paar daagjes weg met een vriendin... Tis ook een soort vrijheid die ik nu heb, maar ik ben aan de kleffe kant, dus kga der wel missen... hmmm Wat te doen met deze vrijheid? Ach laat ik maar eens GVB theorie examen doen.. nu zo vaak de oefen-examens gedaan, ik weet op elke vraag het antwoord in een tel. Dus met G en George Sr. naar de burggolf... Hahaha, de vragen zijn echt letterlijk hetzelfde als de oefenexamentjes.... Ben al snel klaar. Doe het voor de zekerheid nog een keer en ik verander vraag 11 van a naar c. (oeioeioei! assik dat vroeger deed maakte ik het juist fout!.....)
Martin kijkt het examen na. Kheb 1 fout, vraag 13.. Je ligt met je bal vlak bij een bunker tegen een hark. je verplaatst de hark, maar je bal rolt een stukje weg.. je mag hem dan zonder straf terugplaatsen, en ik had een strafslag gerekend... De vraag die ik veranderd had was nu goed hahaha, ik mag door voor de magnetron hahahaha. G heeft ook maar 1 fout (en was nog wel onzeker, die arme jongen (hij weet er veel meer van, want hij leerde het boek) ennik alleen maar de vragen, en dan net zo lang examentjes maken tot je de antwoorden al weet op het moment dat je de vraag ziet..). George Sr. heeft 2 fout HAHAHAHA kenne we hem lekker mee peste!

Opdatum: Volgens G was het examen hetzefde als die we tijdens de theorieles kregen! hahahaha


afbeelding van iemand

ben blij dat ik voorlopig geen strikvragen meer krijg over honden die er met de bal vandoor gaan (outside agencies) en of je dan wel of niet een strafslag krijgt.......


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties