Amsterdamdiner 2010

de zaalde zaaloranje uit de arenaoranje uit de arenaHet Amstedamdiner op 5 juni was weer erg leuk. Stond een beetje in het teken van vrouwen. En dat is natuurlijk niet zo leuk, maar er zijn ook in Nederland veel vrouwen die seropositief zijn... Verder een project om een kliniek neer te zetten in Mozambique en een ziektekostenverzekering voor studenten. leuke en minder leuke acts. Als we zelf zitten te eten om 1600u loopt de arena leeg, Nederland heeft gewonnen met 6-1. Een grappig gezicht, die oranje stroom mensen..

Heb bij de welkomst borrel onze prinses Mabel een glaasje prosecco mogen aanbieden... Wat een palen van hakken had die aan zeg! Victor en Rolf outfit wassut... Verder ff gekletst met Karin Bloemen en Mathilde Santing. Valt me altijd weer op hoe gezellig sommige vips zijn, en hoe uit de hoogte sommige anderen.. Ook gepraat met een vrouw die in het project voor seropositieve vrouwen in beeld kwam tijdens de avond. Ze was helemaal ontroerd dat er gewoon iemand ff met haar praatte... Wat zal je toch in een isolement zitten zeg, als mensen eenmaal weten dat je seropositief bent.....
De avond ging nog lekker door zeg... volgende dag dikke vette blaren onder mijn voeten auwieauw!
YvY volgende dag migraine-achtig, gek, want ze drinkt de laatste alleen maar water... moest over haar nek, kwam nix uit... ze kroop maar weer in bed, terwijl ik ff naar Zwaag ging om puntjes op i's te zetten in huis, want 'smaandags kijkers! Benieuwd wat ik van ze zal horen.. huis was piekfijn in orde, raampjes gelapt, straatjes geschraapt, gedweild en gestofzuigd... Toen ik thuis kwam was YvY weer beterder... ze ging zelfs nog werken...


afbeelding van iemand

Wel fijn dat een deel van de (vieze) borden werden verkocht voor het goede doel. Scheelde weer in de afwas ;-)

Was een leuke avond. Merk wel dat het elk jaar zwaarder wordt.

En het zou fijn zijn als iedereen eens van te voren zou bedenken dat ze eigenlijk best wel vegetarisch zijn ;-)


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties