vervolg vejaarsfeest.. 4e deel

Sjeemig de peemig, is nu alweer meer dan een week geleden, maar ik zit er nog van na te genieten zeg..
een superfeest. Zelf muziek uitkiezen, beetje helpen in de keuken, slap ouwehoeren met 80 mensen die allemaal voor mij gekomen waren... lekkere prikwijn, en later witte wijn. De kindertjes die met hun kleine handjes al gehakt zaten te kneden en groentespiesjes aan het maken waren.. GEWELDIG.

net een setje!net een setje!Op gegeven moment ging G toespraakje houden, maar dat verzandde een beetje in slap geouwehoer over het feit dat ik zo vaak slap ouwehoer, zelfs onder water.. En kreeg ik het kado.. Zat in een I-phone doosje, maar ik dacht al dat het geen I-phone was.. Zat een zakje in, daarin weer een doosje, met een kaartje dat ik al kende! En ja hoor, een tentakelring van octopusme! zoiets als ik YvYvY voor der verjaardag had gegeven! NAJA! Blijkt dat de ring voor mij al besteld was voor ik die voor YvY kocht! hahaha leuk toeval zeg! ReinieR roept nog: "jullie lijken wel getrouwd!" Mijn ring is supermooi en voelt na een week al zo gewend dat ik hem mis als ie even af is.. ik krijg er ook best vaak fijne opmerkingen over. Die octopus gekte gaat wel een beetje uit de hand lopen..... hahahaha


afbeelding van iemand

Dat had G mooi bedacht. Blijft eng dat jullie - zelfs met de octopusgekte - van de 380.000 artikelen die op internet te koop zijn allebei hetzelfde uitzoeken.

De ring staat je mooi.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties