hair style

in een poging om de westerse decadentie af te wenden, heeft de Iraanse regering regels opgesteld hoe je als man je FOKKING HAAR moet dragen! Pfff hoe ver gaan die totalitaire regimes eigenlijk?..... Enniewee.... ik kom niet op de lijst voor, dus zal wel weer naar de hel gaan, zoals elke andere godsdienst zegt dat ik ga..... Als je niet aan ELKE godsdienst gelooft, ga je in elk geval naar de HEL van die FOKKING godsdienst... hoeveel godsdiensten zijn er eigenlijk? Ga je dan naar elke hel waar je niet in gelooft (misschien wel 30.000 hellen dus!)? of alleen naar de hel van de godsdienst waarvan je zegt dat je er in gelooft, maar je doet er niet genoeg aan?


afbeelding van iemand

zou je best leuk staan elvis bakkebaarden
whoehahahahhaha


afbeelding van Capt KRik

van die mooie grijze!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties