talententheater

hippiehippieTonny had 18-12-2010 een presentatie van haar talententheater waar ze op zit. Ze leren daar zang, dans en theater. Haar groepje deed iets voornamelijk met theater, maar er zat ook wat dans in. Het thema was 'wensen'. De kinderen hadden aan de theaterdocent hun werkelijke wensen geuit en gingen daarmee aan de slag. Alle kinderen wilden iets van beroemd worden, of rijk, of mooi, of iets voor zichzelf......
Tonny wilde wereldvrede.... En toen Moest Capt.KRik wel erg huile, want als reden vertelde ze het verhaal dat haar oom Pim in Afghanistan was omgekomen terwijl hij daar probeerde te werken aan een betere wereld....AfghanistanAfghanistan En assik zo naar dit tweede plaatje kijk, wordt dat meebie nog eens wat...

De docent zei later tegen mij dat Tonny wel met erg grote dingen bezig is in haar hoofd.. Gelukkig zei de dansleraar dat ze een enorm theaterbeest is en dat ze daar misschien maar in door moet gaan..... Tja, enige dattik hoop is dat die koters een beetje gelukkig worden...


afbeelding van Capt KRik

Ja Cor, Die gaat nog probleme krijge! hahahahaha


Ze is gegroeid, in allerlei opzichten.


afbeelding van Capt KRik

Tja, we zijn aant kijken op middelbare scholen..... pffffff


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties