weekje Algarve!

ff een weekje weg met zijn tweetjes. Op dierendag gingen we weg, toen in Nederland het mooie weer net was afgelopen. In Portugal was het heerlijk voor de tijd van het jaar. 25-27 graden en alleen maar zon. Heerlijk eten en vriendelijke mensen. Was geen straf!FaroFaroons huisjeons huisjefietsfietscommiescommiesvijg en oleandervijg en oleanderschoorsteenschoorsteenjacuzzzijacuzzzipoussada in Estoipoussada in EstoiwaterwaterTaviraTaviraTaviraTaviraIlha da ArmonaIlha da Armonabegrijpt boot nietbegrijpt boot nietMertolaMertolaTis geen strafTis geen strafCabo sao VicenteCabo sao VicenteCabo sao VicenteCabo sao VicenteBordeiraBordeiragestoomde octopusgestoomde octopusstillevenstillevenonze keukenonze keukenmarkt Loulemarkt LouleLouleLoulebalkonbalkontoch bewoondtoch bewoondSilvesSilvessmalle straatjessmalle straatjespiripiripiripiripepertjespepertjesFaroFaronegerengelnegerengelkathedraal Farokathedraal FarostoepiestoepieFaroFaroStadspoort FaroStadspoort Faro


afbeelding van iemand

heb erg veel zin om weer te gaan.
mooie platen. niet alleen van capt krik!!

tavira = olhao


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties