steven ll

Steven Kwin†Steven Kwin†StefanieStefanieBen WebsterBen Webster
Nou daar was ik dan hoor in Arti et amicitiae in Amsterdam. Gelukkig kende ik ze nog en zij mij... Stefanie intussen een leuke vrouw van in de 30... haar Moeder Rens een krasse tante van 77... Verder veel familie van Rens' kant en oude vrienden... Tja Stefanie, mijn zus Zoë en ik waren de enigen die Kwint heetten... geen sterke genen in onze familie benkbang... De toespraken duurden me ff te lang, maar het besluit van Stefanie om haar baan op te zeggen om zich te wijden aan de kunst vond ik wel moedig.. Een fijn jazzbandje erbij, en een beperkte selectie van schilderijen in de tentoonstellingszaal.. Met Stefanie afgesproken dat we maar eens een leuke site gaan maken over Steven en zijn werk. Met leuke verhalen en mooie plaatjes.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties