kiki is verdwaalt

op een mooie lente dag is kiki geboren. ze is nu een wees. maar
kiki eigenwijs. ze ging haar eigen zin. rechtdoor de hoek om
kiki was moe. op naar de vuilnisbelt.daar tussen het vuil. een
matras. kiki ging er op ligen. kiki viel in slaap. kiki wert de
volgende mogen waker. kiki was verdwaalt. waar is de uitgang?
kiki stongk. er kwam een mens en stopte kiki in bad. einde.


afbeelding van mavr

Gelukkig kwam er een mens die kiki in bad stopte.


Dat is leuk! Het lijkt wel een beetje op de verhalen die ik vroeger schreef. Toevallig heeft mijn moeder mijn verhalenschrift weer gevonden van toen ik een jaar of 8 a 10 was (toen was er nog geen internet) en deze week heb ik weer wat dingen gelezen. Over Tinta en Grijsje die buiten gingen spelen bijvoorbeeld. Ik ben blij dat we dat bewaard hebben.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties