Blog van tonny

einde verhaal

hoi allemaal ben ik weer
ik heb van een paar mensen gehoord dat ze een einde willen voor mijn verhaal over kiki maar de laatste keer dat ik over haar schreef was in 2007 dus... ik heb geen idee wat ik in gedachten had toen ik het verhaal schreef.
daarom mag iedereen die een leuk /fluteinde weet mag een reactie plaatsen onder dit bericht! en wie weet wordt jou einde het echte einde van Kiki en de ruimtewezens!
ook krijg je een volledig verzorgde reis naar je eigen WC*!!! (*volledig verzorgd op eigen koste). succes allemaal en alvast bedankt


kippenkopziterop

hoi allemaal
ik weet het, het is echt 14miljoen jaar geleden dat ik geblog-t en vandaag was er zoiets bizars gebeurt dat ik nu als een zombie moest bloggen. ik heb een heel lang verhaal natuurlijk dus ik zal maar eens beginnen. nou ik zit op het oscar romero op school in Hoorn. ik was een boek voor mijn lijst aan het lezen (ik ben op de helft ;D) toen ik mijn buurjongen zag lopen door onze tuin. hij lachte naar me en wees naar iets dat ik niet kon zien. ik stond op en ik zag een kip door de tuin lopen. ik steek een oud broodje door het raam en geef het aan de buurjongen. jas aan oude broek, een stel verschillende sokken en m'n schoenen. ik stuur onze kat bommel naar binnen die waarschijnlijk kip rook. naar buiten met de rest ven het brood. zit de kip op ons dak! ladder dr bij. brood gooien naar de kip en dan raad je het al staat ie daar doet hij (sorry zij) hellemaal niks. dan maar op de vreemde manier. dacht ik zo. dus ik loop in de richting van dat vage beest. dus ik steek m'n handen in de lucht spring omhoog en maak het geluid van een kalkoen (ik weet het maar ik kon niks anders bedenken). dat werkte in ieder geval wel.hij vloog zo het dak af en sprintte naar de sloot waar een heel dun laagje ijs op lag. ik kon dr voetsporen tellen. na al het brood in de richting van haar kop te hebben gegooid, trok ik mijn jas uit en wurmde mezelf tussen de spijlen van het gemaal en liep na de overkant. met jaren van stiekeme training wist ik hoe ik om het hek heen moest en sprong aan wal. ik loop naar dat beest en doe mijn gênante kalkoen imitatie. wat denk je loopt ie regelrecht een wak in. met flink geflapper vliegt ze een boom in. dus ik in de boom. mijn buurjongen beschreeuwd dat hij moet gaan eten en ik schreeuw terug dat dat wel OK is. daar zit je dan in een boom met een kip boven je en alleen maar hopen dat ze niet zal poepen.


hondengedagten

Zondag 23 decemer 2007..... Aangevallen op de fiets door een herdershond. Denkt dat ie een echte herder is. Drijft me in een hoek. Bijt me in 2 enkels. En duwt tegen mijn fiets. Ik schrok me half dood. Hij dagt vast dat ik een schaap was. Capt Krik(pap) gaf een schop aan dat beest(niet heel raak) en die hond rende doodsbang weg. Einde.


kiki en de ruimte wezens 2

wat een enge droom. kiki loopt naar Sarah. Sarah slaapt nog. Sarah! zegt kiki wort
eens waker mmm... zij shara. kiki gaat naar buiten,(met haar sok)kiki zegt de sok
moet dood! ineens hoort ze een stem hoog in de lucht! de stem zegt:die sok leeFT
NIET! ZE KIJKT OMHOOG WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! KIKI PAKT DE SOK EN GAAT IN
EEN STRUIK ZITTEN!DAAR!OP DE GROND LIGT EEN VEL PAPIER EN EEN PEN! KIKI TEKENT!
ZO ZE IS KLAAR! nu vauwen ze het lind erom door het katten luik!zo sarah vind hem
wel!opdat moment bbbbbbbbbbboeoeoeoeoeoeoeoemmmmmmmmmmm kkkkkkkkkkkkkkkkkrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkk waaaaaaaaa

word vervolgd!


kiki en de ruimtewezens

het was ochtend. Kiki sliep nog en had haar knuffeltje (vis) nog in haar klauwtje. waaaa. kiki word waker en gaapt. (later gaat het verder)


kiki deel 3: kiki en de saxofoon

kiki en sara zaten in de auto waar gaan ze naar toe? weet ik niet, neeeeee echt niet. he he eindelijk. wat is dat voor een winkel? sara komt naar buiten met een
raar ding. kijk eens kiki. kiki blaast. en nu naar huis. tot gauw en nog eens
daag.


kiki deel 2

Tonny blogtTonny blogtkiki ging naar de beek. kiki strekt haar poot uit en wil een vis
vangen. mis. nog een keer jes. smek smak de vis is op. m.m.m.
kiki doet het nog een keer. en kiki zit vol. kiki gaat naar
huis. aaaaaaaaauuuuuuuuwwwwwwwww. kiki heeft een buil. de deur
gaat open. sara! kiki je hept een buil. sara doet zalf op de
buil kiki,s buil doet geen pijn meer einde.


kiki is verdwaalt

op een mooie lente dag is kiki geboren. ze is nu een wees. maar
kiki eigenwijs. ze ging haar eigen zin. rechtdoor de hoek om
kiki was moe. op naar de vuilnisbelt.daar tussen het vuil. een
matras. kiki ging er op ligen. kiki viel in slaap. kiki wert de
volgende mogen waker. kiki was verdwaalt. waar is de uitgang?
kiki stongk. er kwam een mens en stopte kiki in bad. einde.


Inhoud syndiceren

Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties