hondengedagten

Zondag 23 decemer 2007..... Aangevallen op de fiets door een herdershond. Denkt dat ie een echte herder is. Drijft me in een hoek. Bijt me in 2 enkels. En duwt tegen mijn fiets. Ik schrok me half dood. Hij dagt vast dat ik een schaap was. Capt Krik(pap) gaf een schop aan dat beest(niet heel raak) en die hond rende doodsbang weg. Einde.


afbeelding van Jesca

Fioew, dat is echt een spannend avontuur dat je liever niet wil meemaken! Gelukkig is het goed afgelopen (zoals dat hoort te gaan met sprookjes en prinsessen).


afbeelding van Capt KRik

Die hond wilde haar dus echt 'hoeden'. Had dat wel eens gezien bij een echte schaapherder, dan bijt die hond zaggies in de achterpoten van de schapen om ze over een bruggetje te jagen ofzo, als ze daar zelf niet over durven.
Het beest had echt geen kwaad in de zin, maar Tonny(8) was wel heel bang. Ondanks haar angst stapte ze van haar fiets toen ik zei dat ze dat moest doen (fijn hoor, een kind met vertrouwen). De hond bleef proberen te drijven, maar toen had ie mijn maatje 46 (met zware winterschoenen) voor zijn kanis. Dat voelde goed!(was behoorlijk raak). Beest taaide af naar baasje dat hysterisch naar hem stond te krijsen dattie terug moest komen. Na uitleg wat de hond wilde, stapte Tonny weer onbevreesd op de fiets. Ze vond het wel stoer dat ze nu echt wat te loggen had!


Go KRik! Go Tonny!


rot hond, rake trap had ook goed geweest..


afbeelding van mavr

Het is ook echt "onze held" die Capt KRik!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties