hardlopen...

lekker surfenlekker surfenTonny's pizzaTonny's pizzaVanmorgen weer lekker gerend, met Mavr. Was niet afgevallen... de wijzer stond vast op 85 kilo..... Maar de verhalen van Mavr, hoe ze gewoon een pot chocopasta heeft leeggelepeld, deden me erg goed.... er zijn meer mensen die moeite hebben met lijnen.. owkee, ik herken het. deze week mezelf maar erg streng aanpakken, als ik dan een kilo kwijt ben, ben ik weer trots.... In Schellinkhout waren de boys lekker aan het kitesurfen... mooi gezicht hoor.. Tonny had voor zichzelf een lekkere pizza bedacht (ze vindt koude tomaat lekkerder dan warme).


Hé Rik kijk es op www.valtaf.nl
Kun je een leuk profielletje op aanmaken en bijvoorbeeld invullen wat je eet en beweegt (om te zien of dat een beetje in verhouding is). Als beloning voor je afvallen krijg je een persoonlijk grafiekje met een mooie rode lijn NAAR BENEDEN!!
Errug motiverend, hier spreekt een ervaringsdeskundige.....
Als je aankomt krijg je een dikke rode pijl naar boven naast je naam. En zeg nou zelf; dat wil je toch niet!
;P
Mo


afbeelding van Capt KRik

okee okee, ik hou het bij in een spreadsheet. ben nog niet terug omhoog gevallen.... doe nu iets strenger en ga iets vaker wat sporten.. moet ook niet te snel gaan om structureel te blijven..


afbeelding van Capt KRik

W8 maar, strakkies ben ik in mijn langzame tempo helemaal strak!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties